Menu Close
made in Bosnia stand up show
09/12/2019 20:00 - 22:30
made in Bosnia stand up show

09.12.2019. Made In Bosnia Stand Up Show u 20:30h

Pripremite se, Bosanci dolaze.
Ali ovaj put ne sa mješalicama za beton i sa transportnim kamionima već u formi najuzbudljivijeg stand up dvojca. Hazim i Filip dolaze u vaš grad ispričati vam najsmješnije situacije u koje Bosanci mogu upasti.

“Stand up comedy made in Bosnia” je najpopularniji cjelovečernji stand up show Bosanaca o Bosancima, više puta izvođen u klubovima širom Bosne i Hercegovine i inostranstva.

Oduvijek vas je zanimalo da li Bosanci mogu napisati “Ne parkiraj” na vrata garaže a da im sva slova stanu? Ili možda želite znati kako je kad su Bosanci majstori u vlastitoj domovini?
Došli ste na pravo mjesto.
“Stand up comedy made in Bosnia” nudi odgovore na sva ta pitanja, kao i na ona koje se nikada niste usudili postavti.

„Stand Up Comedy Made In Bosnia“ je komedija koja je do sada izvedena 496 puta u gradovima od Crne Gore, Srbije, Hrvatske, Slovenije, Austrije i Bosne i Hercegovine.

Hazim Mujčinović
Izreka “Lijep k’o glumac”, u Hazimovom slučaju ne mora da znači, ustvari uopšte nema značenje. Nije lijep, ni popularan, a ne zna ni da glumi. Najveći medijski uspjeh su mu inicijali u dnevnim novinama nakon odigrane glavne uloge u pozorišnoj predstavi. Zašto je to tako? Saznaćete ako dođete na nastup.

Filip Andronik
Filip Andronik dolazi nastupati kao bosanskohercegovački profesionalni striper. On naime crta stripove. Bavi se i političkim aktivizmom zalažući se za zakon po kojem vrijeme provedeno u kafani treba da uđe u radni staž.

Upad: 40kn

Osigurajte svoje ulaznice na vrijeme online kupnjom, ili na blagajni Studija smijeha, svaki dan kad je predstava od 19:00 do 21:00h.

Rezervacije primamo na mobilni uređaj 095 5103 129 ili na ulaznice@studiosmijeha.hr

* konzumacija pića u klubu je obavezna

**gratis ulaznice vrijede do 20:00h na dan showa

***rezervirana mjesta uz online ulaznice vrijede do 20:00h na dan showa, nakon toga dobijate prvo slobodno mjesto

****online kupljene ulaznice vrijede do 20:30h na dan showa, ukoliko se pojavite kasnije tu večer a vaša mjesta su prodana, dobit ćete povrat novca ili zamjeniti ulaznice za neki drugi show, ukoliko se ne pojavite tu večer, povrat i zamjena ulaznica nije moguća