Menu Close
PROSTI FAKTORI – Marko Dejanović One Man Show
11/10/2019 20:30 - 22:30
PROSTI FAKTORI – Marko Dejanović One Man Show

11.10.2019. Krk – Prosti Faktori – Marko Dejanović stand up show u 20:30h

Sex, crkva, politika – nema tabua! Ovo je show koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Misli koje se u njemu izgovaraju mnoge su nasmijale, ali su nekima i povrijedile osjećaje ćudoređa. Ima tu svega. Ima raznih prostota. Svašta se rastavlja. Na proste faktore.
U petak 11. listopada u 20.30h u Veliku vijećnicu Grada Krka uz organizatorsku pomoć udruge Kreativni Krk stiže jedna od kontroverznijih stand up predstava, #ProstiFaktori.

🎤 ULAZNICA: 40kn
🎤 Rezervacije u INBOX udruge Kreativni Krk. Rezerviranje se preporuča, kako ne bi ostali bez ulaznice zbog ograničenog broja mjesta u samoj vijećnici.
🎤 Prodaja SAT vremena prije početka predstave na ulazu u vijećnicu.
🎤 Upozorenje: Sadržaj samo za STARIJE od 16 godina.

O KOMIČARU:
Marko Dejanović, tj. ja, jer ja ovo pišem i užasno mi je čudno pisati o sebi u trećem licu. Uglavnom, mene ste mogli vidjeti u showovima s kolegama u Krku prošle godine i dojma sam da smo se jako dobro zabavili. Ove godine u listopadu punim pet godina bavljenja stand up komedijom i počinjem sa svojom dvije godine usavršavanim solo predstavom Prosti Faktori ići po kino i kazališnim dvoranama po Hrvatskoj. Jako me veseli da će Krk biti prva postaja i nadam se da ćete doći u što većem broju.
Istina, niste u ovom paragrafu saznali puno “o komičaru”, ali da ne dužim, ako želite saznati odite na fejs stranicu ili na https://studiosmijeha.hr/dejanovic-marko/. Ili guglajte.

Vidimo se 😉