Menu Close
17/06/2019 20:30 - 22:30

17.06.2019. I hate Mondays stand up večer otvorenog mikrofona

Naš “I hate Mondays” open mic night odnosno večer otvorenog mikrofona tradicija je svakog ponedjeljka već 12 godina i projekt je koji je praktički “stvorio” stand up scenu Hrvatske. Svi kvalitetni profesionalni komičari Hrvatske i šire “odrasli” su u Studiju Smijeha. Odlična prilika za svakog ili svaku da se popne na pozornicu, pokaže svoju duhovitost i možda stvori karijeru od toga.

Svaki ponedjeljak pred vas izlaze oni koji su se usudili prijaviti sa svojim materijalom i zaploviti stand up vodama. No, da bismo pronašli najboljeg ili najbolju među njima, više od svega trebat će nam vaša pomoć jer upravo vaš smijeh i glasovi donose pobjedu!

Ukoliko se prijavljuješ za nastup i upravo si ti taj ili ta za koju će ljudi glasati imaj na umu da se tolerira samo autorski materijal, dakle vicevi iz naroda i plagirani tekst nam stvara vrlo neugodne osjećaje u želucu i morat ćemo te ukloniti sa pozornice.

Kako god, prijavio/la se ili samo došao/la podržati prijavljene, izvrsno ćeš se zabaviti i pritom pridonijeti još jačem stvaranju stand up scene u nas malih Hrvata/ica.

Pobjednik/ca svakog ponedjeljka nastupa taj tjedan u četvrtak s rezident postavom.

Voditelj večeri: Vlatka Mifka

Upad je besplatan.

*Konzumacija pića u klubu je obavezna.