Menu Close
20/04/2019 20:30 - 22:30

20.04.2019. Nos za štos – Tihomir Paravina show

U ovom glazbeno-štosnom šou programu pod imenom “Nos za Štos“, Tihomir objašnjava svoje fore za razliku od mađioničara koji nikad neće otkriti u čemu je trik.

Tihomir Paravina započeo je karijeru na open mic večerima u Purgeraju davne 2008. gdje je na licu mjesta postao miljenik publike i vidjelo se da je dečko koji obećava, ali ne i zabušava. Već je toliko dugo za mikrofonom da bi trebao plaćati pretplatu za pričanje i imati onaj minival kabal za slušalicu za telefon.

Dosadilo mu je samo pričati pa uvodi i glazbene točke koje također prolaze sjajno kod publike mada ne zna note ni glazbenu abecedu. Bolje mu ide gramatika nego matematika.

Nakon dvije godine uveseljavanja publike na večerima “otvorenog mikrofona” seli na veću pozornicu i pridružuje se ekipi iz Studija smijeha kao stalni član postave. Tamo nailazi na stari piano koji ima pedale pa uči svirat brže nego vozit sobni bicikl.

Izvodi vlastiti šou program pod imenom “Nos za Štos” koji je zamišljen kao glazbeno-štosni program u kojem svira i priča u glazbenim rečenicama i objašnjava fore za razliku od mađioničara koji vam nikad neće otkrit u čemu je trik. Dio je postave u televizijskom stand up comedy showu Klub Smijeha koji se u jesenskoj shemi 2014. prikazivao na RTL-u 2, te dio postave televizijskog showa “STANDUP & MORE” koji se prikazuje na Comedy Central Extra.

Upad: 40kn

Osigurajte svoje ulaznice na vrijeme online kupnjom, ili na blagajni Studija smijeha, svaki dan kad je predstava od 19:00 do 21:00h.

Rezervacije primamo na moderni mobilni uređaj 095 5103 129 ili preko naše veze u budućnosti na ulaznice@studiosmijeha.hr
Rezervacije vrijede do 19.4. u 21h, nakon toga ulaznice koje nisu kupljene vraćaju se u redovnu prodaju.

* konzumacija pića u klubu je obavezna

**gratis ulaznice vrijede do 20:00h na dan showa

***online kupljene ulaznice vrijede do 20:30h na dan showa, ukoliko se pojavite kasnije tu večer a vaša mjesta su prodana, dobit ćete povrat novca ili zamjeniti ulaznice za neki drugi show, ukoliko se ne pojavite tu večer, povrat i zamjena ulaznica nije moguća