Menu Close
Novi Sad Studio Smijeha stand up vol2 Tin Goran Hrvoje
20/04/2019 20:30 - 22:30
Novi Sad Studio Smijeha stand up vol2 Tin Goran Hrvoje

20.04.2019. Novi Sad Studio Smijeha stand up vol2: Tin, Goran, Hrvoje

Draga ekipo Novog Sada,

kao što smo obećali, evo nas ponovo. Prošli puta ste napunili Lazino Tele i bili odlična publika, a cure su vam vratile izvrsnim humorom i nastupima. Ništa manje ne očekujemo od vas ni ovaj put, a ni od dečki. Sa velikim zadovoljstvom predstavljamo redovnu suradnju Comedy Cluba i kolektiva Studio Smijeha (Hr), sa odličnim PUB LAZINO TELE.

Ovaj put stižu Vam Tin Sedlar, Goran Vinčić i Hrvoje Krmelić.

Karta: 300din.
Info i rezervacije: inbox PUB LAZINO TELE
Rezervacije vrijede do 19.4. do 20h

Tin Sedlar Posudio je stas 7. patuljku u crtiću „Snjeguljica i 7 patuljaka“, boji se svega što je više od 168 cm, voli sve što vole mali. Hobiji su mu nogomet i pokazivanje osobne na ulazu u noćne klubove. Više 👉🏻 http://studiosmijeha.hr/komicar/tin-sedlar/

Goran Vinčić Praktični dokaz da nije mudro tazmanijsku neman spojiti na trofaznu struju. Najenergičniji komičar hrvatske stand up scene, masivni Slavonac koji pjeva, glumi, priča, recitira, animira… uglavnom, ne miruje nikada. Više 👉🏻http://studiosmijeha.hr/komicar/vincic-goran/

Hrvoje Krmelić Uživa u svemu što je kreativno od crtanja, pisanja, sviranja i zadnja opsesija mu je stand up. Voli stand up oduvijek, a prije 7 mjeseci mu je bivši napokon dao i inspiraciju za tekst. Kolege na open micu uvijek kažu da im je čast nastupati sa homičarom iako to nitko ne kuži jer izgleda tak da kad ga vidiš uglavnom si pomisliš “Daj neeeee seeeri! Nebi nikad rekla da je gej”

Studio Smijeha prvi je comedy club u Hrvatskoj, a ove godine slavi svoj osmi rođendan, dok kao brend i skupina izvrsnih stand up komičara postoji i puno duže. Studio Smijeha producira preko 550 nastupa godišnje, u klubu ili van kluba, od kojih je 90% rasprodano. Komičari Studija Smijeha svakim se nastupom pobrinu da publika iz prostora izađe nasmijana i napunjena pozitivnom energijom.
Voditeljica Studija Smijeha, Marina Orsag, osvojila je i razne svjetske i regionalne nagrade poput Top 10 komičara svijeta by Jokenation 2015, Najbolji ženski adria stand up komičar 2013, Prvu nagradu publike na LENT festivalu 2014, Titulu Europskog heroja humora 2018.

Vidimo se u PUB LAZINO TELE 20.4.2019. u 20:00h ♥