Menu Close
15th Fuckup Nights Zagreb
20/06/2019 20:00 - 23:00
15th Fuckup Nights Zagreb

20.06.2019. 15th Fuckup Nights Zagreb

Pozdrav dragi Fuckuperi i Fuckuperice!

Čast nam je najaviti petnaestu, da da već petnaestu večer posvećenu neuspjehu koja će se održati 20.6. u 20h u već poznatom prostoru, zagrebačkom Comedy klubu Studio Smijeha.

Ponovo su vaši domaćini Studio Smijeha i Propuh.hr koji će se i ovoga puta potruditi da večer provedemo kroz smijeh, zabavu i druženje.

Kroz sve dosadašnje Fuckup nights ugostili smo razne zanimljive osobe iz javnog života, a u lipnju vam ponovo spremamo genijalne govornike i govornice.

Teme petnaestih Fuckup nightsa nema, naši gosti i gošće su dovoljno različiti/e da vas zabave i, još bitnije, educiraju kroz svoje životne i poslovne “zajebe”.

Naši govornici/e su:

Sanja Srdić Jungić rođena je i odrasla u Zagrebu. Pisanjem se bavi odmalena, a magistrirala je Komunikologiju na Hrvatskim studijima.
Pravi je knjiški moljac, a njezina zaluđenost serijalom o Harryju Potteru ne jenjava ni u tridesetoj pa u slobodno vrijeme organizira popularne kvizove s tom tematikom. Knjiga Zvijezde među nama njezin je prvi objavljeni roman, a do kraja godine nada se da će završiti novi ljubavni roman s elementima obiteljske drame.
Trenutačno radi kao voditeljica marketinga u Hoću knjigu, a bila je i producentica u Studiju Smijeha ♥

Etore Kociančić Spiker, radijski i ponekad televizijski voditelj. Ljubitelj životinja i svega što za neke “nije normalno”. Ima 50 godina v riti, ali kao da mi je 25 v glavi.

Nikola Marjanović jedan od najboljih muških vokala s ovih područja. Čovjek koji je radio sa: Dino Dvornikom, Davorom Gobcem, Leom Deklevom, Goranom Baretom i Plaćenicima, Edo Maajkom, Massimo Savićem, Songkillersima, Andy Gillom, Oliverom Dragojevićem i nogim drugima, a predstavu “Mačak Džingiskan i Miki Trasi” s Tony Cetinskim odigrao je više od 100 puta. Trenutno traži svoje mjesto u solo vodama.

Ivana Radic Osnivačica Međunarodne mreže poslovnih žena, ko -autorica je dviju knjiga: “Ja (ne) mogu biti poduzetnica” (2016) i “Bez problema do rješenja” (2018), te brojnih članaka na temu poslovanja. Njen životni cilj je pomoći ljudima da ostvare svoje snove, prepoznaju u čemu su najbolji i budu uspješni ljudi.

Domagoj Zovak Rođen u Vinkovcima jer u Županji nema rodilišta. Srećom, u Županji nema ni života, ali je uspio tamo doživjet 18-tu i preselit se u Zagreb. Sad živi tu sve dok jednog dana ne bude tu živio. Zvijezda Primetimea, novinar, satiričar, amaterski glumac, muž i otac.

Naša „domaćica“ i ovoga puta biti će Marina Orsag osnivačica Studija Smijeha i naša najpoznatija stand up komičarka, dok će je Tamara Puhovski, osnivačica Propuh.hr i također svjetska putnica mentalno podržavati iz inozemstva.

Za one koji još nisu upoznati s projektom i pitaju se „Što je uopće „Fuckup nights” pokret?

Fuckup nights je globalni pokret nastao u Meksiku 2012. godine s namjerom javnog dijeljenja poslovnih neuspjeha. Stotine ljudi posjećuju ove događaje koji se odvijaju u gradovima diljem svijeta te na svakoj večeri gostuju tri do četiri govornika. Ovaj zabavan projekt zaživio je i u Zagrebu.

Fuckup Days

Kako bi postigli svoj cilj organiziramo i Fuckup Days – privatna događanja za tvrke i organizacije koje žele sa svojim zaposlenicima razgovarati o neuspjesima, učiti iz njih te organizirati vrlo originalni i koristan teambuilding te doprinosimo raspravi o uspjehu i neuspjehu.

Nadamo se da ćete nam se i opet pridružiti i podržati ne(uspjeh)!

Upad 40 kn

Od sada ulaznice za sve predstave možete kupiti online putem linka: http://studiosmijeha.hr/ulaznice/

Rezervacije primamo na moderni mobilni uređaj 095 5103 129 ili preko naše veze u budućnosti na ulaznice@studiosmijeha.hr
Nova lokacija Studija Smijeha je Hebrangova 10, ulaz iz Gajeve.

* konzumacija pića u klubu je obavezna

**gratis ulaznice vrijede do 19:30h na dan showa

***rezervirana mjesta uz online ulaznice vrijede do 19:30h na dan showa, nakon toga dobijate prvo slobodno mjesto

****online kupljene ulaznice vrijede do 20:00h na dan showa, ukoliko se pojavite kasnije tu večer a vaša mjesta su prodana, dobit ćete povrat novca ili zamjeniti ulaznice za neki drugi show, ukoliko se ne pojavite tu večer, povrat i zamjena ulaznica nije moguća