Menu Close
boca istine studio smijeha
20/07/2019 21:00 - 00:00
boca istine studio smijeha

20.07.2019. Boca istine stand up show by Studio Smijeha u Dubrovniku u 21h

Trojica komičara iz Studija Smijeha, jedinog comedy kluba u regiji koji već dugo nastupaju skupa, dolaze u Dubrovnik.
Jedan je Zagrepčanin, drugi je Slavonac, a treći je Bosanac. Kako dečki kažu, nijedan od njih trojice nije baš sasvim normalan, znaju se redovno osramotiti i nije ih sram o tome pričati na pozornici.
U stand up show #BocaIstine ubacili su njihove najbolje fore, najzabavnije priče i dolaze k nama u Dubrovnik da skupa zavrtimo tu bocu!

Dečki koji će nastupati su:

Tin Sedlar – Zagrepčanin – Posudio je stas 7. patuljku u crtiću „Snjeguljica i 7 patuljaka“, boji se svega što je više od 168 cm, voli sve što vole mali. Hobiji su mu nogomet i pokazivanje osobne na ulazu u noćne klubove.

Marko Dejanović #NapušenaPanda– Dežurni Bosanac. Humor mu nije za svakoga. Nije za Vas ako ste osoba kojoj u titlu “hebiga” smeta ovo “ebi”, a ne ono “h”, neće Vas zabaviti ako smatrate da “o nekim stvarima” nije ok pričati javno (ili uopće) te neće biti Vaša “šalica čaja” ako “ono dole” zovete “ono dole”.

Goran Vinčić #Vinča – Praktični dokaz da nije mudro tazmanijsku neman spojiti na trofaznu struju. Najenergičniji komičar hrvatske stand up scene, masivni Slavonac koji pjeva, glumi, priča, recitira, animira… uglavnom, ne miruje nikada.

Ulaz je besplatan s toga dođite i nasmijte se do suza, jer samo pisanjem ove objave nama suze “frcaju”.