Menu Close
BiH stand up večer - Omer Hodžić i Navid Bulbulija
23/05/2019 20:30 - 22:30
BiH stand up večer - Omer Hodžić i Navid Bulbulija

23.05.2019. BiH stand up večer – Omer Hodžić i Navid Bulbulija

Za ovu Bi večer pripremili smo vam jednog Mostarca i jednog Sarajliju ♥

Omer Hodžić:
Stand-up komičar iz Mostara. Ima 26 godine i preko 500nastupa širom Balkana, a poneki i u pravoj Europi. Njegove nastupe snimali su TV1, Comedy Central i mnogi mobiteli iz publike. Prije nego što je postao Stand Up komičar, bio je socijalno retardiran. Toliko da se činilo da ni u komunizmu ne bi imao drugove. To se nije puno promjenilo, ali sada mu se bar ljudi smiju kada u društvu priča svoje lude istine jer misli da se šali. Ni to nije pomoglo da se rješi svojih frustracija, ali o tome će pričati kada se popne na pozornicu. Bio je autor i voditelj prve BiH političko društvene satirične tv emisije “Monty Dayton show”. Član je mostarske satirične skupine Onomatobleja sa kojom radi istoimenu radio emisiju i sa kojom je proizveo predstavu Izborna Smutnja.

Navid Bulbulija:
Izgleda kao plod protuprirodnog bluda Miljenka Jergovića i Zach Galifianakisa iz filma «Hangover». Voli da svira i pjeva, i smatra da su talenat i rad precijenjeni. Prije tačno dvadeset godina pomislio je da je prodao dušu đavolu, ali to je samo bio Ibro koji mu je prodao životno osiguranje. Već dvadeset godina ni jednog dana nije bio bez posla i kaže: – Posla ima za svakog ko hoće da radi. Ako očekuješ da ti se plati onda nema, ali ne treba biti izbirljiv.
Ono kad čitav život znaš da si fiktivni lik al tek sad si skont’o iz kojeg žanra: !Klasični cyberpunk likovi su marginalizirani, neprilagođeni usamljenici koji žive na rubovima društva u načelno distopijskoj budućnosti gdje je svakodnevni život pod uticajem rapidnih tehnoloških promjena i modifikacija na ljudskim tijelima.
— Lawrence Person”

Upad 40 kn

Osigurajte svoje ulaznice na vrijeme online kupnjom, ili na blagajni Studija smijeha, svaki dan kad je predstava od 19:00 do 21:00h.

Rezervacije primamo na 095 5103 129 ili na ulaznice@studiosmijeha.hr
Rezervacije vrijede do 20h na dan showa.

*Obavezna konzumacija u klubu

**gratis ulaznice vrijede do 20:10h na dan showa

***rezervirana mjesta uz online ulaznice vrijede do 15.2 do 21h, nakon toga se vraćaju u slobodnu prodaju

****online kupljene ulaznice vrijede do 20:30h na dan showa, ukoliko se pojavite kasnije tu večer a vaša mjesta su prodana, dobit ćete povrat novca ili zamjeniti ulaznice za neki drugi show, ukoliko se ne pojavite tu večer, povrat i zamjena ulaznica nije moguća