Menu Close
Ladies Stand Up vol2
29/06/2019 21:00 - 00:00
Ladies Stand Up vol2

29.06.2019. Dubrovnik – Ladies Stand Up Night vol2 by Studio Smijeha u 21:00h

Četiri dame, stand up komedije, koje su vam dokazale kako žene itekako imaju smisla za humor i kako stand up nije isključivo “muški posao” ponovo dolaze u Dubrovnik.
Ovaj puta dolaze sa potpuno novim forama, ponovo staviti osmijeh na vaše lice.

Dame koje će vas nasmijavati i ove godine su:

Marina Orsag (Hr)-
Vječiti Petar Pan i netko tko svojom nepresušnom energijom vodi publiku apsurdnim kanalima svog uma. Osvojila je nagradu za: Najbolju stand-up komičarku Balkana 2013. te najbolju komičarku Kontinentalne Europe i Rusije 2015. Ove godine proglašena je za Europskog heroja humora.

Martina Ipša (Slo)
Martina Ipša jedna je od začetnica stand up komedije u Sloveniji i jedna od najboljih slovenskih stand up komičarki. Ove godine proglašena je za Europskog heroja humora.

Miranda Lončar (BiH)
Miranda Lončar za sebe kaže da je samostalna: sama, stalno. Pripadnica (po nekima i osnivačica) ekstremne frakcije hercegovačke manjine u Zagrebu koja se bori protiv zaključavanja smeća u posebnim prostorijama po haustorima. Jer nostalgija je ogromna kad smeća nema niđe ni za lijeka.

Vlatka Mifka (Hr)
Jedna beskrajno simpatična osoba. Sa svojom visinom od 178 centimetara uspješno se bori protiv stereotipa o niskim Slavoncima. U stereotip o okruglim Slavoncima uklapa se prigodničarski, samo za blagdane i većinu zime.

Ulaz je besplatan!