Menu Close
Raspad Sistema - Igor Drljo (BiH) one man show
29/06/2019 20:30 - 22:30
Raspad Sistema - Igor Drljo (BiH) one man show

29.06.2019. Raspad Sistema – Igor Drljo (BiH) one man show

On je presimpatičan Hercegovac pun pozitive, a od nedavno postao je pravi Hercegovac preselivši se u Zagreb. Čovjek koji izgleda kao da su Dalibor Petko i Velimir Bujanec dobili dijete, malo bure pozitivne energije i netko uz koga će vam biti osmijeh na licu cijelo vrijeme. Dame i gospodo, Igor Drljo.

U ovom showu saznat ćete kakva se muzika pušta u klubovima BiH, zašto Rozga pjeva riječi koje pjeva, te ćete se moći poistovjetiti sa problemima malog, bucmastog muškarca na današnjem tržištu veza i odnosa.

Ne propustite uživati u BiH humoru. Upad 40kn.

Osigurajte svoje ulaznice na vrijeme online kupnjom, ili na blagajni Studija smijeha, svaki dan kad je predstava od 19:00 do 21:00h.

Rezervacije primamo na moderni mobilni uređaj 095 5103 129 ili preko naše veze u budućnosti na ulaznice@studiosmijeha.hr

* konzumacija pića u klubu je obavezna

**gratis ulaznice vrijede do 20:00h na dan showa

***rezervirana mjesta uz online ulaznice vrijede do 20:00h na dan showa, nakon toga dobijate prvo slobodno mjesto

****online kupljene ulaznice vrijede do 20:30h na dan showa, ukoliko se pojavite kasnije tu večer a vaša mjesta su prodana, dobit ćete povrat novca ili zamjeniti ulaznice za neki drugi show, ukoliko se ne pojavite tu večer, povrat i zamjena ulaznica nije moguća