Menu Close
PROSTI FAKTORI – Marko Dejanović One Man Show
31/08/2019 20:30 - 23:30
PROSTI FAKTORI – Marko Dejanović One Man Show

31.08.2019. Prosti Faktori – Marko Dejanović One Men Show u 20:30h

Dragi ljudi, ljetna pauza je dovoljno dugo trajala, vrijeme je da se ponovo skupa šokiramo, sablaznimo, ispušemo i pošteno nasmijemo. Vrijeme je za stand up show #ProstiFaktori. 😜
——————————————————–

Jedna od najkontroverznijih predstava #ProstiFaktori u subotu 31. kolovoza u 20:30 sati okuplja nevjernike, seksualne slobodnjake (neki bi rekli perverznjake) i sve ostale koji se vole sasvim slobodno izražavati te bez cennzure nasmijati.. Oni koji samo vole svako malo biti šokirani i uzdisati za Isusom, također su pozvani da pokušamo postaviti novi rekord u količini #Isuse po minuti.

PROSTI FAKTORI:
Ovo je show koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Misli koje se u njemu izgovaraju mnoge su nasmijale, ali su nekima i povrijedile osjećaje ćudoređa. Ima tu svega. Ima raznih prostota. Svašta se rastavlja. Na proste faktore.
Saznat ćete odgovore na pitanja poput: Zašto je opasno imati erekciju tijekom rolanja? Što znači biti atipični homofob? Kojom to rečenicom žene ubiju svu nadu u svom muškarcu? Kako efikasno opsovati nekome majku u današnje vrijeme? Po kojim političarima nazvati svoj penis i zašto? Kako su teretane društveno angažirane? Zašto je debelim ženama lakše? Kako je Isus tijekom propovijedi na Gori riješio problem akustike? Kako fizički kazniti pedera mazohistu?
I druga…

BITNE INFORMACIJE:
▶ULAZNICA: 40 kuna
▶PRETPRODAJA:  online i na blagajni Studio Smijeha svaki dan kad ima predstave od 19 do 21 sat.
▶Sadržaj samo za STARIJE od 16 godina
▶Rezervacije na mail ulaznice@studiosmijeha.hr Rezervacije prestaju vrijediti 30.8. u 21h.

O KOMIČARU:
Marko Dejanović, često oslovljavan i kao Panda ili #NapušenaPanda, u prvom solo showu pred publiku istresa svoj pretjerano analitični, pretjerano seksualizirani i često šokantni mozak. Na pitanje zašto to radi, odgovara ‘zbog straha’.
‘Svojim strahovima se treba narugati, kao i strahovima društva u obliku tabu tema ili malograđanskog puritanstva.’
Nadalje, što se tiče komičara, o njemu se može reći da je po rođenju Bosanac, po mjestu stanovanja Zagrepčanin, po uvjerenju izbjeglica. Marko je anacionalan, ateist i antifašist. I apsolutna budala, rekli bi neki. Ne bi rekli sasvim krivo.

Više: https://studiosmijeha.hr/dejanovic-marko/