fbpx
Menu Close
06/11/2021 20:30 - 22:30

06.11. Stand up comedy duo Marina Orsag (Hr) i Miranda Lončar (BiH) – Piškorevci u 20:30h

Studio Smijeha stiže u Piškorevce!
Najpoznatiji i najstariji brend stand up komedije u Lijepoj Našoj, dogovorio je dugoročnu suradnju sa Caffe barom “Silver” kroz koju vas očekuju razna gostovanja, a prvi je naš jaki ženski duo.
Marina Orsag (Hr) vječiti je Petar Pan i netko tko svojom nepresušnom energijom vodi publiku apsurdnim kanalima svog uma.
Osnivačica Večeri otvorenog mikrofona, stand-up comedy radionica te comedy kluba Studio Smijeha, kao i jedna od osnivačica same stand-up comedy scene u Hrvatskoj. U šesnaest godina karijere iza sebe ima preko 3500 nastupa u regiji i svijetu, titulu Najbolje stand-up komičarke Balkana 2013. te najbolje/g komičara/ke Kontinentalne Europe i Rusije 2015. 2018. proglašena je za Europskog heroja humora u Amsterdamu.
Miranda Lončar (BiH) za sebe kaže da je samostalna: sama, stalno. Pripadnica (po nekima i osnivačica) ekstremne frakcije hercegovačke manjine u Zagrebu koja se bori protiv zaključavanja smeća u posebnim prostorijama po haustorima. Jer nostalgija je ogromna kad smeća nema niđe ni za lijeka. Od početka bavljenja stand up komedijom 2007. godine Miranda je odradila pozamašan broj nastupa. Obišla je cijelu regiju, od Ljubljane preko Sarajeva do Beograda, a može se pohvaliti i nastupima u Londonu, Budimpešti, Zürichu. Prošle je godine (2014.) snimala i za “Stand-up Express” Comedy Central pa ste je vjerojatno uhvatili i na malim ekranima.
Upad: 40kn.
Ulaznice se mogu preuzeti od ponedjeljka 25.10. u caffe baru Silver.
Rezervacije primamo u inbox ili preko whatsappa/vibera/smsa na broj 0911680797.
Rezervaciju držimo 24h i unutar tog razdoblja potrebno je doći po ulaznicu.
Mjesta dobivate po redoslijedu dolaska.
Na dan događaja ulaznica je 50kn.
Konzumacija pića u baru je obavezna i nije uključena u cijenu ulaznice.
Veselimo se započetoj suradnji i jedva čekamo nasmijavati vas ❤