fbpx
Menu Close
10/02/2023 20:00 - 22:30
Nemoj ti to nedje pricat

10.02. “Nemoj ti to neđe pričat” (h)ercegovački stand up comedy @ Sesvete u 20:00h

Stand up komedija Studija Smijeha ponovo stiže u Sesvete i to vam šaljemo naše Hercegovce iz Zagreba.
“Nemoj ti to neđe pričat” je stand-up show autorskog trojca Studija Smijeha, Igora Drlje, Mirande Lončar i Josipa Gotovca.
Ovo troje komičara nema puno toga zajedničkog. Jedino što ih povezuje je da su svo troje Hercegovci koji žive u Zagrebu. Međutim, kako su nas predrasude i naučile, upravo je ta mala poveznica bila i više nego dovoljna da se udruže. Pomalo ironično, udružili su se kako bi rušili predrasude, kako svoje tako i vaše.
Između ostalog čut ćete: koliko je potrebno da shvatiš da je Isus Bog u Zagrebu psovka, a ne molitva i da “prosim lepo” može dovesti do zabuna na spoju sa Hercegovkom; kako je najbolji party u centru grada s masom simpatične ekipe otkačenog smisla za zabavu zapravo gay klub; koliko je teško odrastati kao siromašni Hercegovac u Zagrebu i kao takav se oženiti.
U suštini “Nemoj ti to neđe pričat” show je o različitosti koja povezuje. Bilo gdje, poslije ovog showa, svi smo mi naši.
Ne propustite uživati u sat i pol vrhunske zabave i nasmijati se do suza! Vidimo se uskoro❤️
Upad: 8eur u pretprodaji, 11eur na dan showa. Pretprodaja na ulaznice.hr ili na pretprodajnim mjestima ulaznice.hr
Miranda Lončar je pripadnica (po nekima i osnivačica) ekstremne frakcije hercegovačke manjine u Zagrebu koja se bori protiv zaključavanja smeća u posebnim prostorijama po haustorima. Stand-up komedijom bavi se dugi niz godina, preko jednog desetljeća, a komentari su da joj zadnjih par godina to i ide. Voli bedast humor, a opet i da ima neku poruku. Voli svaku publiku, a omiljena joj je ona koja se glasno smije. Oni koji širom otvore usta neopterećeni krezubom situacijom i svojim izgledom u trenutku napadaja smijeha. Komedija uživo, igra je zavođenja u dvoje, na kraju večeri i publika i izvođač su se razotkrili kroz smijeh. Ta bliskost gospođu Lončar pali. Bar nešto, jer je već godinama u sretnom braku.
Igor Drljo je najmanji Hercegovac. Mostarac pun pozitivne energije koji je postao i pravi Hercegovac, jer se preselio u Zagreb. Rastao prvih par godina i naglo prestao, ali zato se nije prestao debljati. Klasični zajeb prirode. Stand up-om se bavi od 2013.godine. Malo bure pozitivne energije. Ljudi su ljubomorni na njega zbog toga (ne zato što izgleda k’o bure, nego zbog energije). Autor satirične BiH emisije Monty Dayton Show, učesnik prve sezone Direktora Svemira (HR Taskmaster) i još mnogo toga, ali ne možemo se sada sjetiti. Vidljivi sindrom pudlice, laje na sve oko sebe i vidi sve u svojoj veličini. Ako ga vidite ne bojte se, ne grize… Samo se igra. Ukratko, mali čo’ek, velikih mogućnosti i još većeg smisla za humor!

Josip Gotovac je mladi zagrebački komičar i fizioterapeut hercegovačkog porijekla. Ako je vjerovati njegovim roditeljima, djetinjstvo je proveo dubeći na glavi, hodajući bos i pišajući uz vjetar te je posljedično tomu i postao komičar. Ako je vjerovati njemu, dubljenje na glavi je odlična vježba za vrat, a djetinjstvo mu je obilježila rečenica “Nemoj ti to neđe pričat”. Rečenica koju on nije shvatio kao cenzuru već izazov, izazov da bude svakom loncu Gotovac. Kome vjerovati? Procijenite sami nakon što vas Josip provede šašavim stazama svojih razmišljanja.