fbpx
Menu Close
11/06/2021 20:00 - 22:30
Šarena ovca obitelji - Marina Orsag one woman show

11.06. Stand TUP comedy večeri: Šarena Ovca Obitelji Marina Orsag u 20:00h

Nakon rasprodane premijere u Dubrovniku, Šarena Ovca Obitelji ponovo se vraća u grad.
Studio Smijeha dogovorio je dugoročnu suradnju sa super Dvorištem TUP u sklopu Muzeja crvene povijesti/Red History Museum, pod nazivom Stand TUP comedy, kroz koju vas očekuju razna događanja, a prvo je upravo ovaj duhovito edukativni stand up show o obiteljskim odnosima i prihvaćanju raznolikosti.
Nakon puno nastupa u sklopu tematskih večeri “Hepi femili” i “Laugh out proud” Marina je skupila toliko teksta na tu temu da više ne stane u program sa četiri komičara/ki pa je odlučila ne smetati više kolegama/icama i napraviti jedan dugometražni show na te dvije teme.
Kako je odrastati u jednoj nadasve neobično sklepanoj obitelji s kojom ćete se u potpunosti moći poistovjetiti, te kako je odrastati i živjeti u Lijepoj Našoj kao LGBT osoba, saznajte uz Marinu u ovom urnebesnom životnom showu.
Upad: 50kn
Zbog mogućih promjena, sukladno situaciji u svijetu, za sad je moguća samo rezervacija ulaznica na ulaznice@studiosmijeha.hr ili na 0958681319. Ulaznice će se prodavati na ulazu.
Blagajna se otvara u 19:30h i rezervacije vrijede do 20h. Nakon toga se prepuštaju drugima. Mjesta dobivate po redoslijedu dolaska.
Veselimo se ponovnom susretu i vidimo se u TUP-u.