fbpx
Menu Close
12/11/2022 20:30 - 22:30

12.11. Stand up & improv comedy show uz after @ Bass Bar Pula

Nakon odlične zezancije ovo ljeto u Šumi more, odlučili smo to ponoviti u Bass baru, ovaj put s novim pošalicama i pojačani sa još jednim adutom za stand up i improv komediju.
Ljetos nasmijavali su vas Marina Orsag i Igor Drljo, a ovaj put im se pridružuje i Vlatka Mifka.
Stand up materijal je različiti od ljeta, neće biti nužno tematski, a improv komedija je svaki put različita upravo zbog vas. Ovo troje komičara/ki imaju međusobno odličnu energiju i samim time recepat su za odličan provod.
Cijena ulaznice: 50kn
➤INFORMACIJE i REZERVACIJE 0911797385
➤PRODAJA ULAZNICA
Na šanku Bass bara svaki dan od 9h do ponoći.
Broj ljudi je ograničen!
MARINA ORSAG (HR)
Marina. Vječiti Petar Pan koji svojom nepresušnom energijom vješto vodi publiku kroz svaki kutak svog neobičnog i urnebesnog uma.
Osnivačica Večeri otvorenog mikrofona, stand-up comedy radionica te comedy kluba Studio Smijeha, kao i osnivačica stand-up comedy scene u Hrvatskoj. U sedamnaest godina karijere iza sebe ima preko 3500 nastupa u regiji i svijetu, titulu Najbolje stand-up komičarke Balkana 2013. te najbolje/g komičara/ke Kontinentalne Europe i Rusije 2015.2018. proglašena je za Europskog heroja humora u Amsterdamu.
Iza sebe ima cijelu plejadu zamijećenih televizijskih nastupa, između kojih su najpoznatiji Tvoje lice zvuči poznato, Zvijezde pjevaju, Ma lažeš, RTL Klub smijeha, Comedy Central Stand up & more.
IGOR DRLJO (BiH)
Iggy je u stand-up komediju je “uletio“ krajem 2013. godine. Na početku je nastupao po mostarskim lokalima, ali nakon nekog vremena se, kako kaže, “uštelio” i počeo nastupati i izvan svog grada. Do danas je skupio priličan broj nastupa diljem cijele Bosne i Hercegovine, ali i izvan nje. Nedavno ste ga mogli vidjeti na RTLU-u u “Direktoru Svemira”. Ukratko, mali čo’ek, velikih mogućnosti i još većeg smisla za humor!
VLATKA MIFKA (HR)
Vesela i vedra komičarka, osim onda kada to nije. Svojim neobičnim stilom pripovijedanja i dugim formama kratkog formata uvijek brzo pridobije publiku na svoju stranu. Osoba kojoj mozak ponekad radi prebrzo za njeno dobro, a presporo da bi zaustavio usta.
U šestogodišnjoj karijeri iza sebe ima preko 500 nastupa u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji, a nastupala je i u Bugarskoj gdje, kako ona kaže, i dan danas žive njeni najveći fanovi.