fbpx
Menu Close
14/03/2022 19:30 - 21:30
Purgeri s greskom

14.03. “Purgeri s greškom” stand up comedy show @ Maraschino Petrus Bar Petrinja u 19:30h

Stand up komedija Studija Smijeha ponovo se redovno vraća u Petrinju i Maraschino!
Počinjemo s našim “hercegovcima”, a onda nastavljamo uz ostale komičare Studija Smijeha te goste i gošće.
Purgeri s greškom je stand-up show autorskog dvojca Studija Smijeha, Igora Drlje i Mirande Lončar.
Ovo dvoje komičara s višegodišnjim iskustvom nastupanja spaja to što su Hercegovci koji žive u Zagrebu. Pričati će o tome kako je to kad ispadneš glup jer si nešto krivo shvatio: koliko ti treba da shvatiš da je Isus Bog u Zagrebu psovka, a ne molitva, prosim lepo nema veze sa žicanjem 2 kune nego s učtivim govorom, a najbolji party u centru grada s masom simpatične ekipe otkačenog smisla za zabavu je zapravo gay klub. U suštini Purgeri s greškom show je o različitosti. Nekome je lakše zakajkati i stvoriti novog sebe, a netko odluči ostati neprilagođen. Biti Hercegovac u Zagrebu je možda ponekad teže, ali je stvarno zabavno. Ovaj show je dokaz: da su ovo dvoje zakajkali ne bi imali pola materijala.
U Zagrebu ekipa misli da su Drljo i Miranda pomalo čudni jer su Hercegovci, u Mostaru raja zna da su čudni jer su to onaj Iggy i ona Mirinda. Bilo gdje, poslije ovog showa, svi smo mi naši.
Ne propustite uživati u sat i pol vrhunske zabave i nasmijati se do suza! Vidimo se uskoro ❤
Upad: 40kn uz obaveznu prethodnu rezervaciju na ulaznice@studiosmijeha.hr ili sms porukom na 0977005153. Show se održava u Maraschino Petrus Bar 14.3. u 19:30h.
Požurite po svoje rezervacije jer su mjesta ograničena. Zbog situacije u svijetu, moguće su samo rezervacije a ne i pretprodaja. Vidimo se uskoro i veselimo se druženju i smijanju.
* konzumacija pića u klubu je obavezna i nije uključena u cijenu ulaznice
Miranda Lončar je pripadnica (po nekima i osnivačica) ekstremne frakcije hercegovačke manjine u Zagrebu koja se bori protiv zaključavanja smeća u posebnim prostorijama po haustorima. Stand-up komedijom bavi se dugi niz godina, preko jednog desetljeća, a komentari su da joj zadnjih par godina to i ide. Voli bedast humor, a opet i da ima neku poruku. Voli svaku publiku, a omiljena joj je ona koja se glasno smije. Oni koji širom otvore usta neopterećeni krezubom situacijom i svojim izgledom u trenutku napadaja smijeha. Komedija uživo, igra je zavođenja u dvoje, na kraju večeri i publika i izvođač su se razotkrili kroz smijeh. Ta bliskost gospođu Lončar pali. Bar nešto, jer je već godinama u sretnom braku.
Igor Drljo Iggy – u stand-up komediju je “uletio“ krajem 2013. godine. Na početku je nastupao po mostarskim lokalima (na obje strane!), ali nakon nekog vremena se, kako kaže, “uštelio” i počeo nastupati i izvan svog grada. Do danas je skupio priličan broj nastupa diljem cijele Bosne i Hercegovine, ali i izvan nje. Teme mu se baziraju na aktuelnostima, ali i na onim pričama u kojima vidi zanimljivu foru. Ukratko, mali čo’ek, velikih mogućnosti i još većeg smisla za humor!