fbpx
Menu Close
15/06/2022 20:00 - 22:30
Kompleksandar---Aleksandar-Perišić-(SRB)-one-man-show

15.06. “Kompleksandar” Aleksandar Perišić (SRB) @ VG CB Dobar Dan u 20:00h

Nakon kratke pauze, evo nas ponovo k vama i to vam šaljemo onog Srbina iz “Kaj Bre?!” da vas nasmije s novim forama. I opis će da bude na sprskom.
Aleksandar Perišić je izdvojio vreme od razmišljanja i nerada na svojih 465117 projekata i predstaviće vam se svojom bogougodnom toplom ljudskom pričom u šaljivom tonu sa pesmom i igrom. U publici traži energiju, saborce sa kojima će humorom da dopre do širih narodnih masa i najvažnije – oca koji ga je ostavio kad je bio mali. Gas-maske su poželjne, jer Aleksandar puši na sceni i ima jednu super-moć- da udahne 3 kubna milimetra duvanskog dima, a da izdahne 750 kubih milimetara istog. Svi se nadamo da će steći moć da jednostavno izdahne. Zanemarite njegovu garderobu… Koncentrišite se na frizuru… Zapravo, gledajte ga u lice… Zapravo, zatvorite oči i probajte da uživate u njegovom glasu. Kao i svakom gremlinu, ZABRANJENO je davati mu prehrambene proizvode (naročito pivo) od ponoći (mislimo na ovu ponoć) pa do kraja vremena. Ne ulaziti u rasprave sa njim, zbog bojazni da ćete dobiti odgovor, preopširan čak i po Tolstojevim standardima, u kome će koristiti rečnik diplomca sa umetničkog fakulteta. Istina je da je on jedino mogao da završi kao šibicar, u najboljem slučaju prodavac sladoleda. Obavezno ponesite paradajz, jaja i slične artikle kako bi konačno mogao da kaže da mu stand up komedija donosi hranu na sto.
Aleksandar Perišić je prvi pobednik prvog Otvorenog mikrofona u organizaciji Standup.rs, što ga čini pionirom stand up scene u Srbiji. U 7 godina rada obišao je veliki broj gradova u Srbiji i regionu, nastupao je na svim festivalima stand up komedije u regionu, takođe nastupao je na engleskom jeziku u Mađarskoj i Bugarskoj u okviru festivala. Sa kolegom Srđanom Dinčićem već 3 godine nastupa u okviru Večeri Improvizacije, a sa koleginicom iz Hrvatske, Marinom Orsag od 2014. godine nastupa u stand up show-u „Kaj bre?“ koji je postao jedna od najgledanijih stand up predstava u Srbiji i Hrvatskoj. Učesnik je emisije „Stand up & more“ na kanalu Comedy Central Extra sa kolegama iz organizacije Standup.rs, jedan je od scenarista emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ i učesnik je Večeri improvizacije na TV Prva. Sa kolegom Nikolom Silićem je izvodio stand up show „Istinita fantastika“.
Upad: 50kn uz obaveznu prethodnu rezervaciju na ulaznice@studiosmijeha.hr ili smsom na 0958681319. Show se održava u CB Dobar Dan 15.6. u 20h.
Požurite po svoje rezervacije jer su mjesta radi mjera ograničena. Vidimo se uskoro i veselimo se druženju i smijanju.
* konzumacija pića u klubu je obavezna i nije uključena u cijenu ulaznice