fbpx
Menu Close
16/02/2023 20:00 - 22:30
Kompleksandar

16.02. ZAGBREB <br>Kompleksandar – Aleksandar Perišić (SRB) one man show @ Dvorište caffe bar Trešnjevka u 20:00h

Jedan od najboljih komičara Srbije i kralj crnog humora Balkana ponovo stiže u Dvorište, pa će i opis da bude na srpskom 😃
Aleksandar Perišić je izdvojio vreme od razmišljanja i nerada na svojih 465117 projekata i predstaviće vam se svojom bogougodnom toplom ljudskom pričom u šaljivom tonu sa pesmom i igrom. U publici traži energiju, saborce sa kojima će humorom da dopre do širih narodnih masa i najvažnije – oca koji ga je ostavio kad je bio mali. Gas-maske su poželjne, jer Aleksandar puši nasceni i ima jednu super-moć- da udahne 3 kubna milimetra duvanskog dima, a da izdahne 750 kubih milimetara istog. Svi se nadamo da će steći moć da jednostavno izdahne. Zanemarite njegovu garderobu… Koncentrišite se na frizuru… Zapravo, gledajte ga u lice… Zapravo, zatvorite oči i probajte da uživate u njegovom glasu. Kao i svakom gremlinu, ZABRANJENO je davati mu prehrambene proizvode (naročito pivo) od ponoći (mislimo na ovu ponoć) pa do kraja vremena. Ne ulaziti u rasprave sa njim, zbog bojazni da ćete dobiti odgovor, preopširan čak i po Tolstojevim standardima, u kome će koristiti rečnik diplomca sa umetničkog fakulteta. Istina je da je on jedino mogao da završi kao šibicar, u najboljem slučaju prodavac sladoleda. Obavezno ponesite paradajz, jaja i slične artikle kako bi konačno mogao da kaže da mu stand up komedija donosi hranu na sto.
Aleksandar Perišić je prvi pobednik prvog Otvorenog mikrofona u organizaciji Standup.rs, što ga čini pionirom stand up scene u Srbiji. U 11 godina rada obišao je veliki broj gradova u Srbiji i regionu, nastupao je na svim festivalima stand up komedije u regionu, takođe nastupao je na engleskom jeziku u Mađarskoj i Bugarskoj u okviru festivala. Sa kolegom Srđanom Dinčićem već 3 godine nastupa u okviru Večeri Improvizacije, a sa koleginicom iz Hrvatske, Marinom Orsag od 2013. godine nastupa u stand up show-u „Kaj bre?“ koji je postao jedna od najgledanijih stand up predstava u Srbiji i Hrvatskoj. Učesnik je emisije „Stand up & more“ na kanalu Comedy Central Extra sa kolegama iz organizacije Standup.rs, jedan je od scenarista emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ i učesnik je Večeri improvizacije na TV Prva. Sa kolegom Nikolom Silićem je izvodio stand up show „Istinita fantastika“.
Upad 8eur. Prodaja ulaznica na šanku Caffe bar “Dvorište” od 1.2.
Nakon što kupite ulaznice možete na šanku rezervirati željeni stol.
Rezervacije ulaznica i/ili dodatne informacije na 095 8681 319 ili ulaznice@studiosmijeha.hr.
Konzumacija pića u Dvorištu je obavezna i nije uključena u cijenu ulaznice.