fbpx
Menu Close
17/03/2022 20:30 - 23:00

17.03. BiH večer stand up komedije @ The Shipyard Pula u 20:30

Draga pulska publiko, evo nas ponovno malo do vas i to sa dvojicom odličnih komičara BiH scene.
Igor Drljo je Hercegovac što znači da živi u Zagrebu. Ali ne ugrožava Purgere jer je najmanji Hercegovac koji postoji. Mostarac pun pozitivne energije koji je postao i pravi Hercegovac, jer se preselio u Zagreb. Rastao prvih par godina i naglo prestao, ali zato se nije prestao debljati. Klasični zajeb prirode. Stand up-om se bavi od 2013.godine. Malo bure pozitivne energije. Ljudi su ljubomorni na njega zbog toga (ne zato što izgleda k’o bure, nego zbog energije). Autor satirične BiH emisije Monty Dayton Show, učesnik prve sezone Direktora Svemira (HR Taskmaster) i još mnogo toga, ali ne možemo se sada sjetiti. Vidljivi sindrom pudlice, laje na sve oko sebe i vidi sve u svojoj veličini. Ako ga vidite ne bojte se, ne grize… JOŠ.
Omer Hodžić je također iz Mostara. I stand up komičar je, što objašnjava zašto je pozvan na ovaj show. Ima 29 godine i preko 700 nastupa širom Balkana, a poneki i u pravoj Europi. Njegove nastupe snimali su TV1, Comedy Central i mnogi mobiteli iz publike. Bio je autor i voditelj prve BiH političko društvene satirične tv emisije “Monty Dayton show”. Član je mostarske satirične skupine Onomatobleja sa kojom radi istoimenu radio emisiju i sa kojom je proizveo predstavu Izborna Smutnja (2018) , Onomatobleja Show ( 2019) i Onomatobleja Talk Show (2020). Njegov nastup je provokativan, brutalno iskren, a neki kažu i smiješan.
Upad: 50kn uz obaveznu prethodnu rezervaciju na ulaznice@studiosmijeha.hr ili 0958681319. Konzumacija pića u klubu je obavezna i nije uključena u cijenu ulaznice.
Vidimo se i smijemo uskoro.