fbpx
Menu Close
17/12/2022 20:00 - 22:30
KAJ-BRE-tematski-stand-up-show

17.12. KAJ BRE?! Tematski stand up show @ Caffe bar Va Bene Dubrava

Najgledaniji i najnagrađivaniji stand up show Balkana stiže u Caffe bar Va Bene u Dubravi!
Stand up komedija je u zadnjih nekoliko godina postala iznimno tražen i posjećen način zabave, a Studio Smijeha se u svojih jedanaest godina rada potvrdio kao jedan od najprepoznatljivijih brandova na stand up sceni u Lijepoj Našoj i šire.
Edukativni i nagrađivani show koji briše predrasude odlično je stand up prepucavanje, između Hrvatice i Srbina, simboličnog naziva “Kaj bre?!”.
Marina Orsag i Aleksandar Perišić u ovom se showu savršeno igraju sa problemima u hrvatsko-srpskim odnosima.
Marina Orsag (HR) i Aleksandar Perišić (SRB) su oboje bili u pionirima i samim time odrastali su u bivšoj Jugoslaviji pa doživjeli i raspad iste, te stvaranje novih država. Kako se na njih to odrazilo i kako doživljavaju odnose između te dvije države dvadeset godina kasnije možete vidjeti i čuti u ovom najgledanijem i najnagrađivanijem stand up showu Balkana.
Do ideje je došlo nakon tri godine zajedničkog rada i shvaćanja da još uvijek postoje tenzije između hrvatskog i srpskog naroda, što nije baš najbolje za budućnost mladih obje države, a kako je upravo humor najbolje oružje za borbu protiv toga, osmišljen je „KAJ BRE?!”.
Show je oduševio publiku u puno gradova Hrvatske, Srbije i Austrije, a izveden je preko 100 puta u 7 godina izvođenja. 100ta izvedba održala se u SC Kinu u Zagrebu pred tisuću posjetitelja/ica.
Veselimo se oduševiti publiku i brisati predrasude i u vašem kvartu.
Ne propustite show koji je rasprodao svaku dvoranu gdje se održao, te show kroz koji ćete se nasmijati do suza uz nostalgiju te pogled na bolju budućnost! ♥
Upad 60kn. Prodaja ulaznica na šanku Caffe bar Va Bene. Nakon što kupite ulaznice možete na šanku rezervirati željeni stol. Dodatne informacije 091 5440 520 ili ulaznice@studiosmijeha.hr.
Konzumacija pića u Caffe bar Va Bene je obavezna i nije uključena u cijenu ulaznice.