fbpx
Menu Close
20/02/2021 20:30 - 22:30
KAJ-BRE-tematski-stand-up-show

20.02. “KAJ BRE?!” tematski stand up virtualni show (HR/SRB) u 20:30-22:30h

Najgledaniji show Balkana, napokon i online. Odličan stand up comedy spektakl, zbog kojeg je Marina Orsag dobila nagradu Europskog heroja humora 2018, osvojiti će vas nostalgijom i međusobnim zafrkavanjem prepunim ljubavi.
Stand up „fajt“ simboličnog naziva “Kaj bre?” spoj je best of stand up fora s naglaskom na hrvatsko-srpske odnose. Do ideje je došlo nakon tri godine zajedničkog rada i shvaćanja da još uvijek postoje tenzije između hrvatskog i srpskog naroda, što nije nimalo dobro za budućnost mladih obje države, a i prošlo je više od 25 godina od rata i možda je vrijeme da se neke stvari stave iza nas.
Marina Orsag (HR) i Aleksandar Perišić (SRB) su oboje bili u pionirima i samim time odrasli su u bivšoj Jugoslaviji pa doživjeli i raspad iste, te stvaranje novih država. Kako se na njih to odrazilo i kako doživljavaju odnose između te dvije države toliko godina kasnije možete vidjeti i čuti u ovom showu, te i sami probuditi svijest oko nekih stvari.
Za sve ljubitelje stand up komedije ovo dvoje ljudi ne treba puno opisivati, reći ćemo samo da su oboje pioniri stand up komedije u svojim državama, te svojom kvalitetom ostvarili mnoge nagrade, ogroman broj nastupa i kvalitetnu dugu karijeru.
Očekuje vas sat i pol urnebesne i edukativne zabave i to dok sjedite u komforu svog dnevnog boravka, ili kade, ili auta, ili kuhinje.
I zato brzo klik na kupi ulaznicu i smijemo se 20.2. u 20:30h online na Entrio.hr – bit.ly/3tbh7St.
Ako imate problema sa dobrim odnosima između Hrvatske i Srbije, ne kupujte ulaznicu.
Upad 55 kn (cca7.3eur/cca880din/cca15KM)
Broj ulaznica je ograničen. Ulaznica vrijedi za jedno kućanstvo, ne za jednu osobu.
Postoje pasivne i interaktivne ulaznice. Pasivne znače da samo gledate, a interaktivne da vas čujemo i vidimo. Interaktivnih je samo 15 komada, pa požurite po svoje jer nam vaš smijeh treba da show bude baš onako kako treba, a ukoliko zakasnite po svoju interaktivnu, svakako zgrabite onu pasivnu i samo nas gledajte i slušajte.
Veselimo se ❤