fbpx
Menu Close
25/04/2023 20:00 - 22:30
Šarena ovca obitelji - Marina Orsag one woman show

25.4. “Šarena Ovca Obitelji” Stand up show Marina Orsag u Bjelovarskom kazalištu u 20:00 h

Po prvi puta u Bjelovar stiže odličan i edukativan stand up show Marine Orsag pod nazivom “Šarena ovca obitelji”.
Kako je odrastati u jednoj nadasve neobično sklepanoj obitelji s kojom ćete se u potpunosti moći poistovjetiti, te kako je odrastati i živjeti u Lijepoj Našoj kao LGBT osoba, saznajte uz Marinu u ovom urnebesnom životnom showu.
Ne propustite uživati u sat i pol vrhunske zabave i nasmijati se do suza!
Upad: 9eur u pretprodaji, 12eur na dan showa. Pretprodaja ulaznica na Ulaznice.hr.
S obzirom da se stand up večeri brzo rasprodaju, požurite po svoje ulaznice i vidimo se uskoro. Veselimo se druženju i smijanju.
MARINA ORSAG (HR)
Marina. Vječiti Petar Pan koji svojom nepresušnom energijom vješto vodi publiku kroz svaki kutak svog neobičnog i urnebesnog uma.
Osnivačica Večeri otvorenog mikrofona, stand-up comedy radionica te comedy kluba Studio Smijeha, kao i osnivačica stand-up comedy scene u
Hrvatskoj.
U osamnaest godina karijere iza sebe ima preko 3500 nastupa u regiji i svijetu, titulu Najbolje stand-up komičarke Balkana 2013. te najbolje/g komičara/ke Kontinentalne Europe i Rusije 2015.
2018. proglašena je za Europskog heroja humora u Amsterdamu. Iza sebe ima cijelu plejadu zamijećenih televizijskih nastupa, između kojih su najpoznatiji Tvoje lice zvuči poznato, Zvijezde pjevaju, Ma lažeš, RTL Klub
smijeha, Comedy Central Stand up & more