fbpx
Menu Close
28/06/2021 20:30 - 22:30
Best of regional stand up Zagreb (Srb/Slo/BiH/Hr) - mini edition

28.06. Zadar Best of regional stand up (Hr/Srb/Slo/BiH) mini edition u 20:30h-22:00h

Draga publiko,
nakon godinu i pol pauze, regionalna komedija vraća se u Hrvatsku, pa smo vam za opuštanje nakon najgoreg dana u tjednu, pripremili ponajbolje od regionalne stand up komedije.
Show koji je oduševio prepuni Lisinski sada napokon stiže u Zadar, ali sukladno mjerama i uvjetima, stiže u mini verziji.
Svojim najboljim forama na razne teme nasmijavati će vas:
Aleksandar Perišić (Srb), Martina Ipša (Slo), Igor Drljo (BiH) i Marina Orsag (Hr).
Ulaznice u pretprodaji 70kn.
Cijena ulaznice na dan showa iznosi 90kn.
Pretprodaja online te na svim prodajnim mjestima Entrio.hr (GHETALDUS, Murvička 1; Music Shop COMBO, Ul. Vlatka Mačeka 3; GHETALDUS Kaufland, Andrije Hebranga 2; GHETALDUS Supernova, Ulica Akcije Maslenica 1).
Osigurajte svoje ulaznice na vrijeme jer je malo mjesta zbog mjera i vidimo se 28.6 u 20:30h ❤
MARTINA IPŠA (SLO)
Martina Ipša jedna je od začetnica stand-up komedije u Sloveniji i jedna od najboljih slovenskih stand-up komičarki. Sa svojim nastupom koji je pun originalnosti i direktnosti, popularna je kod publike različitih profila. U deset godina karijere nastupala je u više država i osim na slovenskom, nastupa i na engleskom te hrvatskom jeziku. Ne samo da se bavi stand up komedijom, Martina piše i komedije za kazalište, kreirala je emisije za televiziju i redovni je gost slovenskih televizija. S kolegama iz regije i uz organizaciju Standup.rs nastupala je u emisiji Stand-up & More, koja je bila emitirana na kanalu Comedy Central Extra.
ALEKSANDAR PERIŠIĆ (SRB)
Aleksandar Perišić jedan je od vodećih komičara crnog humora u regiji. Na „tamnu stranu” prešao je 2010. godine kada je pobijedio na natjecanju Otvorenog mikrofona. Njegov humor osim što publiku provocira, može je i navesti na dublje razmišljanje (posebno ako ste popili koje piće više). Za samopouzdanje na sceni zaslužno je i njegovo višegodišnje glumačko iskustvo.
IGOR IGGY DRLJO (BIH)
Zvijezda Hayatovog Monty Daytona, u stand-up komediju je “uletio“ krajem 2013. godine. Nakon nekoliko open mic ukazivanja, raja ga je prihvatila, on je prihvatio raju i onda počeo s “pravim“ nastupima. Na početku je nastupao po mostarskim lokalima (na obje strane!), ali nakon nekog vremena se, kako kaže, “uštelio” i počeo nastupati i izvan svog grada. Do danas je skupio priličan broj nastupa diljem cijele Bosne i Hercegovine, ali i izvan nje. Teme mu se baziraju na aktualnostima, ali i na onim pričama u kojima vidi zanimljivu foru. Ukratko, mali čo’ek velikih mogućnosti i još većeg smisla za humor.
MARINA ORSAG (HR)
Osnivačica Večeri otvorenog mikrofona, stand-up comedy radionica te comedy kluba Studio Smijeha, kao i jedna od osnivačica same stand-up comedy scene u Hrvatskoj. U šesnaest godina karijere iza sebe ima preko 3500 nastupa u regiji i svijetu, titulu Najbolje stand-up komičarke Balkana 2013., najbolje/g komičara/ke Kontinentalne Europe i Rusije 2015 te Europskog heroja humora 2018. Vječiti Petar Pan i netko tko svojom nepresušnom energijom vodi publiku apsurdnim kanalima svog uma.