fbpx
Menu Close
28/12/2023 20:00 - 22:00

28.12. “Niđe veze” stand up duo, Igor Drljo i Tihomir Paravina u 20:00h

Draga publiko Kašine,
evo nas ponovo redovno u Shock Baru i krećemo s odličnim i šašavim Niđe veze showom.
Nakon dugo godina odvojenog rada, ovo dvoje mladića napokon su se sreli. Iako za njih možda bolje i da nisu, za vas/nas kao publiku dobro je da jesu. Ovo dvoje komičara tvore odličan spoj nespojivog u jedno jedinstveno iskustvo zvano NIĐE VEZE.
Jedan ima podbradak, drugi bradom krije podbradak.
Jedan treba izgubiti par kila da bude mršav, drugi treba dobiti par kila da ne bude mršav.
Nakon ovog show-a ništa neće biti isto u uredu vašega psihijatra.
Kod njihovog je već kaos.
Igor Drljo (Bih/Hr)
https://studiosmijeha.hr/drljo-igor-iggy/
Igor Drljo, IGGY – zvijezda Hayatovog Monty Daytona, u stand-up komediju je “uletio“ krajem 2013. godine. Nakon nekoliko open mic ukazivanja, raja ga je prihvatila, on je prihvatio raju i onda počeo s “pravim“ nastupima. Na početku je nastupao po mostarskim lokalima (na obje strane!), ali nakon nekog vremena se, kako kaže, “uštelio” i počeo nastupati i izvan svog grada. Do danas je skupio priličan broj nastupa diljem cijele Bosne i Hercegovine, ali i izvan nje. Teme mu se baziraju na aktuelnostima, ali i na onim pričama u kojima vidi zanimljivu foru. Ukratko, mali čo’ek, velikih mogućnosti i još većeg smisla za humor!
Tihomir Paravina fani fejs
https://studiosmijeha.hr/paravina-tihomir-psiho/
Tihomir kako sam kaže, ‘Objašnjava svoje fore za razliku od mađioničara koji nikad neće otkrit u čemu je trik’ i ‘Najrađe bi nastupo okrenut kontra od publike kao dirigent al onda bi mi se smijali iza leđa’. Već je toliko dugo za mikrofonom da bi trebo plaćat pretplatu za pričanje i imat onaj minival kabal za slušalicu za telefon.
Dosadilo mu je samo pričat pa uvodi i glazbene točke koje također prolaze sjajno kod publike mada nezna note ni glazbenu abecedu. Bolje mu ide gramatika nego matematika.
Cijena ulaznice je 8€.
*Piće u Shocku je obavezno i nije uključeno u cijenu ulaznice.
Vidimo se!