fbpx
Menu Close
03/11/2023 19:30 - 22:30

Najgledaniji i najnagrađivaniji Stand Up Show Balkana po prvi puta stiže u Malinsku!

Smijemo/smejemo se 3.11.2023. u 19:30h u Hotelu Malin, Malinska.

Cijena ulaznica je 10€ u pretprodaji, 12€ na dan predstave.
*Za goste hotela ulaznica je 10€ i na dan predstave.

Ulaznice su dostupne online putem sustava ulaznice.hr

Ulaznice možete rezervirati putem kontakta:
T: 051 850 129 / 850 234
E: reservations@hotelmalin.com

Edukativni i nagrađivani show koji briše predrasude odlično je stand up prepucavanje, između Hrvatice i Srbina, simboličnog naziva “Kaj bre?!”.
Marina Orsag i Aleksandar Perišić u ovom se showu savršeno igraju sa problemima u hrvatsko-srpskim odnosima.

Marina Orsag (HR) i Aleksandar Perišić (SRB) su oboje bili u pionirima i samim time odrastali su u bivšoj Jugoslaviji pa doživjeli i raspad iste, te stvaranje novih država. Kako se na njih to odrazilo i kako doživljavaju odnose iz

među te dvije države dvadeset godina kasnije možete vidjeti i čuti u ovom najgledanijem i najnagrađivanijem stand up showu Balkana.
Do ideje je došlo nakon tri godine zajedničkog rada i shvaćanja da još uvijek postoje tenzije između hrvatskog i srpskog naroda, što nije baš najbolje za budućnost mladih obje države, a kako je upravo humor najbolje oružje za borbu protiv toga, osmišljen je „KAJ BRE?!”.
Show je oduševio publiku u puno gradova Hrvatske, Srbije i Austrije, a izveden je preko 100 puta u 7 godina izvođenja. 100ta izvedba održala se u SC Kinu u Zagrebu pred tisuću posjetitelja/ica.

Veselimo se oduševiti publiku i brisati predrasude i u vašem gradu.
Ne propustite show koji je rasprodao svaki prostor gdje se održao, te show kroz koji ćete se nasmijati do suza uz nostalgiju te pogled na bolju budućnost! ♥