fbpx
Menu Close
30/06/2021 21:00 - 23:00
Žena-za-volanom---Martina-Ipša-One-Woman-Show

30.06. Stand TUP comedy Dubrovnik “Žena za volanom” Martina Ipša One Woman Show u 21:00-23:00h

Draga ekipo Dubrovnika,
nakon što vas je oduševila na velikoj pozornici u sklopu Ljeta u Valamaru, vrijeme je da odradi i prvu solo show u Dubrovniku. Žena koja je oduševila prepunu Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog, oduševiti će i vas. Ko je nije gledao, takvu grešku ne ponavlja nakon što čuje kako je bilo odlično.
Martina Ipša jedna je od začetnica stand up komedije u Sloveniji i jedna od najboljih slovenskih stand up komičarki.
Sa svojim nastupom koji je pun originalnosti i direktnosti, popularna je kod publike različitih profila. U 11 godina karijere nastupala je u više država i osim na slovenskom, nastupa i na engleskom te hrvatskom jeziku.
Odgovoriti će na mnoga pitanja:
Kakav je odnos između Slovenije i Hrvatske? Kako razmišljaju žene? Kako izdržati dugo u vezi? Kako je moguće da je neko sa 2x idealne težine tako seksi?
I naravno najstarije pitanje svih vremena: Da li neko iz Slovenije može biti smješan?
Studio Smijeha dogovorio je dugoročnu suradnju sa super Dvorištem TUP u sklopu Muzeja crvene povijesti/Red History Museum, pod nazivom Stand TUP comedy, kroz koju vas očekuju razna događanja.
Upad: 50kn
Zbog mogućih promjena, sukladno situaciji u svijetu, za sad je moguća samo rezervacija ulaznica na ulaznice@studiosmijeha.hr ili na 0958681319. Ulaznice će se prodavati na ulazu.
Blagajna se otvara u 19:30h i rezervacije vrijede do 20:30h. Nakon toga se prepuštaju drugima. Mjesta dobivate po redoslijedu dolaska.
Veselimo se ponovnom susretu i vidimo se u TUP-u.
* konzumacija pića u klubu je obavezna i nije uključena u cijenu ulaznice.