Menu Close
Beograd Studio Smijeha stand up vol2 Tin Goran Hrvoje
19/04/2019 20:30 - 22:30
Beograd Studio Smijeha stand up vol2 Tin Goran Hrvoje

19.04.2019. Beograd Studio Smijeha stand up vol2: Tin, Goran, Hrvoje

Draga ekipo Beograda,

kao što smo obećali, evo nas ponovo. Prošli puta ste napunili Share Square i bili odlična publika, a cure su vam vratile izvrsnim humorom i nastupima. Ništa manje ne očekujemo od vas ni ovaj put, a ni od dečki. Sa velikim zadovoljstvom predstavljamo redovnu suradnju Comedy Cluba i kolektiva Studio Smijeha (Hr), sa odličnim Share Squareom.

Ovaj put stižu Vam Tin Sedlar, Goran Vinčić i Hrvoje Krmelić.

Karta: 300din.
Info i rezervacije: inbox Share Square ili 061 2900 217.
Rezervacije vrijede do 18.4. do 20h

Tin Sedlar Posudio je stas 7. patuljku u crtiću „Snjeguljica i 7 patuljaka“, boji se svega što je više od 168 cm, voli sve što vole mali. Hobiji su mu nogomet i pokazivanje osobne na ulazu u noćne klubove. Više 👉🏻 http://studiosmijeha.hr/komicar/tin-sedlar/

Goran Vinčić Praktični dokaz da nije mudro tazmanijsku neman spojiti na trofaznu struju. Najenergičniji komičar hrvatske stand up scene, masivni Slavonski Srbin koji pjeva, glumi, priča, recitira, animira… uglavnom, ne miruje nikada. Više 👉🏻http://studiosmijeha.hr/komicar/vincic-goran/

Hrvoje Krmelić Uživa u svemu što je kreativno od crtanja, pisanja, sviranja i zadnja opsesija mu je stand up. Voli stand up oduvijek, a prije 7 mjeseci mu je bivši napokon dao i inspiraciju za tekst. Kolege na open micu uvijek kažu da im je čast nastupati sa homičarom iako to nitko ne kuži jer izgleda tak da kad ga vidiš uglavnom si pomisliš “Daj neeeee seeeri! Nebi nikad rekla da je gej”

Studio smijeha prvi je comedy club u Hrvatskoj, a ove godine slavi svoj osmi rođendan, dok kao brend i skupina izvrsnih stand up komičara postoji i puno duže. Studio Smijeha producira preko 550 nastupa godišnje, u klubu ili van kluba, od kojih je 90% rasprodano. Komičari Studija Smijeha svakim se nastupom pobrinu da publika iz prostora izađe nasmijana i napunjena pozitivnom energijom.
Voditeljica Studija Smijeha, Marina Orsag, osvojila je i razne svjetske i regionalne nagrade poput Top 10 komičara svijeta by Jokenation 2015, Najbolji ženski adria stand up komičar 2013, Prvu nagradu publike na LENT festivalu 2014, Titulu Europskog heroja humora 2018.

Vidimo se u Share Squareu 19.4.2019. u 20:30h ♥
*konzumacija pića u klubu je obavezna