Menu Close
Fuckup Nights Zagreb - Fuckup Novinarstvo
28/09/2019 20:00 - 23:30
Fuckup Nights Zagreb - Fuckup Novinarstvo

28.09.2019. Fuckup Nights Zagreb – Fuckup Novinarstvo u 20:00h

Pozdrav dragi Fuckuperi i Fuckuperice!

Čast nam je najaviti trinaestu, da da već trinaestu večer posvećenu neuspjehu koja će se održati 28.9. u 20h na već poznatom mjestu, zagrebačkom comedy klubu Studio Smijeha.

Ponovo su vaši domaćini Studio Smijeha i Propuh.hr koji će se i ovoga puta potruditi da večer provedemo kroz smijeh, zabavu i druženje.

Kroz sve dosadašnje Fuckup nights ugostili smo razne zanimljive osobe iz javnog života, a u veljači vam ponovo spremamo genijalne govornike i govornice.

Tema trinaestih Fuckup nightsa je Fuckup Novinarstvo, a naše govornice, da nekako smo složili samo žensku postavu, su:
Dora Kršul
Milena Zajović Milka
Maja Sever
Danka Derifaj
Ivana Dragičević

Naše „domaćice“ i ovoga puta biti će Marina Orsag osnivačica Studija Smijeha i naša najpoznatija stand up komičarka, te Tamara Puhovski, osnivačica Propuh-a i svjetska putnica.

Za one koji još nisu upoznati s projektom i pitaju se „Što je uopće „Fuckup nights” pokret?

Fuckup nights je globalni pokret nastao u Meksiku 2012. godine s namjerom javnog dijeljenja poslovnih neuspjeha. Stotine ljudi posjećuju ove događaje koji se odvijaju u gradovima diljem svijeta te na svakoj večeri gostuju tri do četiri govornika. Ovaj zabavan projekt zaživio je i u Zagrebu.

Fuckup Days

Kako bi postigli svoj cilj organiziramo i Fuckup Days – privatna događanja za tvrke i organizacije koje žele sa svojim zaposlenicima razgovarati o neuspjesima, učiti iz njih te organizirati vrlo originalni i koristan teambuilding te doprinosimo raspravi o uspjehu i neuspjehu.

Nadamo se da ćete nam se i opet pridružiti i podržati ne(uspjeh)!

Upad 40 kn

Rezervacije na 095 5103 129 ili na ulaznice@studiosmijeha.hr
Nova lokacija Studija Smijeha je Hebrangova 10, ulaz iz Gajeve.

* konzumacija pića u klubu je obavezna

**gratis ulaznice vrijede do 19:30h na dan showa

***rezervirana mjesta uz online ulaznice vrijede do 19:30h na dan showa, nakon toga dobijate prvo slobodno mjesto

****online kupljene ulaznice vrijede do 20:00h na dan showa, ukoliko se pojavite kasnije tu večer a vaša mjesta su prodana, dobit ćete povrat novca ili zamjeniti ulaznice za neki drugi show, ukoliko se ne pojavite tu večer, povrat i zamjena ulaznica nije moguća